banner
Gündem

Belediye projeleri anlatıldı

DİNÇER, ENERJİ KENTLERİ BİRLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Enerji Kentleri Birliği 2022 yılı olağan Meclis toplantısına katıldı. Her yıl düzenlenen Enerji Kentleri toplantısı bu yılda Konya Grand..

Belediye projeleri anlatıldı
banner

DİNÇER, ENERJİ KENTLERİ BİRLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Enerji Kentleri Birliği 2022 yılı olağan Meclis toplantısına katıldı. Her yıl düzenlenen Enerji Kentleri toplantısı bu yılda Konya Grand Millennium Otel’de gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan toplantıda, 2022 ek bütçesi, üye katılım payları, 2023 yılı bütçesi ve birliğe katılım ve ayrılmaların görüşülmesi gibi gündemler ele alındı. Şehre yenilikçi projeler kazandırdıklarını aktaran Dinçer, katıldığı toplantıda Aksaray Belediyesi olarak şehir genelinde hayata geçirilen enerji projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Dinçer katılımcılara, belediyesi olarak hayata geçirdikleri Güneş Enerji Santralleri, Katı Atık Entegre tesisinde üretilen elektrik enerji üretimi gibi projelerini anlattı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası