banner
Spor

BELEDİYE SPOR HENTBOLDA SERİYE GEÇTİ

aksaray belediyespor: 25 – sivas belediyespor: 23 türkiye kadınlar hentbol 1″inci ligindeki başarılı temsilcimiz aksaray belediye spor, ligin 3″üncü haftasında ilk 2 haftayı galibiyet ile kapatan sivas belediye spor”u deplasmanda..

BELEDİYE SPOR HENTBOLDA SERİYE GEÇTİ
banner

aksaray belediyespor: 25 – sivas belediyespor: 23 türkiye kadınlar hentbol 1″inci ligindeki başarılı temsilcimiz aksaray belediye spor, ligin 3″üncü haftasında ilk 2 haftayı galibiyet ile kapatan sivas belediye spor”u deplasmanda 25-23 yenerek yükselişini devam ettirdi ve puan sıralamasında 3″üncü sıraya yerleşti.
cumartesi günü taha akgül spor salonunda oynanan maçta, maça sivas belediye spor hızlı başladı. İlk 10 dakikada 6-2 sivas üstünlüğü vardı. bu dakikadan itibaren toparlanan kızlarımız ilk devreyi 12-11 önde tamamladı. maçın 2.devresi izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı. İkinci devrenin hemen başında 2. kez 2 dakika cezası alan kaptan esra uz”un kenara alınmak zorunda kalındığı bölümde, halise güneş ve kezban güneş oyuna ağırlıklarını koydu. son 10 dakikaya 4 farlı üstünlükle giren kızlarımız, son bölümde rakibine daha fazla yaklaşma fırsatını vermedi ve maçı 25-23 kazanarak 2 puanın sahibi oldu. belediye sporda en çok golü 11 golle halise güneş atarken, onu 7 golle kezban güneş, 3 golle ebru yıldız, 2 golle tuğba yüksel,1 golle emine gökdemir ve yine 1 golle yıldız türkmen takip ettiler. her geçen hafta hem oyun hem de skor olarak daha iyi olduklarını söyleyen antrenör muhiddin kılınç, sivas deplasmanının çok zor bir deplasman olduğunu ligin en hızlı ve sert takımına karşı kazanmaktan mutlu olduklarını hem tecrübeli hem de hem de genç oyuncularını yükselen performanslarından da çok memnun olduğunu, tüm oyuncularını aldıkları haklı galibiyetten dolayı tebrik ettiğini söyledi. belediye spor gelecek hafta cumartesi günü saat 13.00″da aksaray spor salonunda ankara çankaya sk ile ligdeki 4.hafta maçını oynayacak.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası