banner
Spor

BELEDİYE SPOR HENTBOLDE ALT YAPILARDA TÜRKİYE DERECESİ HEDEFLİYOR

türkiye bayanlar hentbol süper liginde 2.sezonunu tamamlayacak olan aksaray belediye spor”da alt yapıdaki yoğun çalışmalar da devam ediyor. türkiye bayanlar hentbol süper liginde 2.sezonunu tamamlayacak olan aksaray belediye spor”da alt..

BELEDİYE SPOR HENTBOLDE ALT YAPILARDA TÜRKİYE DERECESİ HEDEFLİYOR
banner

türkiye bayanlar hentbol süper liginde 2.sezonunu tamamlayacak olan aksaray belediye spor”da alt yapıdaki yoğun çalışmalar da devam ediyor.
türkiye bayanlar hentbol süper liginde 2.sezonunu tamamlayacak olan aksaray belediye spor”da alt yapıdaki yoğun çalışmalar da devam ediyor. süper gençler liginde 03-06 mayıs 2018 tarihlerinde bursa”da 3.bölüm maçlarına katılacak olan aksaray beldiyespor genç takımı, a takıma yaklaşık olarak 1 puan kazandırarak görevini başarı ile yapmış olacak. ardından 14 mayısta yapılacak olan yıldızlar türkiye Şampiyonası ve 2 haziranda yapılacak olan küçükler türkiye Şampiyonasına katılacak olan aksaray belediye spor, geçen yıl elde ettiği türkiye 2″inci liği ve türkiye 4″üncü lüğü derecelerini geliştirmek istiyor. yıl boyu haftanın 6 günü aralıksız alt yapı çalışmalarına devam ettiklerini ve kısa sürede güçlü ve geleceğe yönelik bir alt yapı oluşturmayı başardıklarını söyleyen aksaray belediye spor alt yapı koordinatörü serkan pala, oldukça yetenekli oyunculara sahip olduklarını, bu oyuncuları geliştirmek için yoğun bir çalışma programı uyguladıklarını, a takıma ve milli takımlara oyuncu vererek alt yapının işlerliğini ve başarısını gördüklerini söyledi. bu sezon pınar başol”u genç milli takıma, gülbahar İkİahirli, ebru yildiz, Ümmügülsüm kübra Özdoğan, sueda nur ermen ve melike sevinç”i yıldız milli takıma vererek, büyük gurur yaşadıklarını söyleyen antrenör serkan pala, a takımımıza da 5 oyuncu kazandırdıklarını, şimdi de hedeflerinin geçen yıl finalde kaçırdıkları türkiye Şampiyonluğunu yakalamak olduğunu söyledi. aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı”nın kendilerini verdiği destek ve gösterdiği ilgiye karşılık vermek için var güçleri ile çalıştıklarını, teşekkürü elde edecekleri türkiye dereceleri ile başkan haluk Şahin yazgı”ya vermek istediklerini söyledi.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası