banner
Gündem

​BELEDİYE SPOR HENTBOLDE SEZONU AÇTI

türkiye bayanlar hentbol süper ligindeki temsilcimiz aksaray belediyespor pazartesi günü aksaray”da toplanarak, 2018-19 sezonu hazırlıklarına başladı. türkiye bayanlar hentbol süper ligindeki temsilcimiz aksaray belediyespor pazartesi günü aksaray”da toplanarak, 2018-19 sezonu..

​BELEDİYE SPOR HENTBOLDE SEZONU AÇTI
banner

türkiye bayanlar hentbol süper ligindeki temsilcimiz aksaray belediyespor pazartesi günü aksaray”da toplanarak, 2018-19 sezonu hazırlıklarına başladı.
türkiye bayanlar hentbol süper ligindeki temsilcimiz aksaray belediyespor pazartesi günü aksaray”da toplanarak, 2018-19 sezonu hazırlıklarına başladı.yeni transferler dora lackovic,monikajaneska, serpil abdioğlu ve funda baş ile kadrosunu güçlendiren temsilcimiz 4-6 eylül!”de oynanacak olan türkiye kupası maçlarına kadar hazır duruma gelecek. süper lig ise 9 eylül”de start alacak. yeni sezonun hem kendilerine hem de tüm takımlara hayırlı olmasını dileyen belediye spor menajeri emine kılınç, yaklaşık 10 gün süre ile aksaray”da çalıştıktan sonra, takımın 10 günlük kamp yapacağını ve bu sürede yeni transferlerin de uyum sürecini atlatacağını, eylül başında takımın hazır hale geleceğini söyledi. yeni sezonda daha güçlü bir belediye spor için çalıştıklarını, kendilerine her zaman büyük destek veren belediye başkanı haluk Şahin yazgı”nın gurur duyacağı bir belediye spor olarak aksaray”ı başarı ile temsil edeceklerini söyledi. belediye spor hazırlıklarına çift antrenmanlar ile devam edecek ve gelecek hafta belirlenecek yerde 10 günlük kampa girecek.(haber merkezi )

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası