banner
Gündem

Belediyeden deprem bölgesine farkındalık gezisi

BAŞKAN DİNÇER; ‘DEPREM BÖLGESİNİ GÖREN ÖĞRENCİLERİMİZ İŞ HAYATINDA DAHA HASSAS DAVRANACAKTIR’ Aksaray Belediyesi, Aksaray Üniversitesinde eğitim gören İnşaat Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Mimarlık, Şehir ve Bölge Planlama öğrencileri ve Ön Lisans..

Belediyeden deprem bölgesine farkındalık gezisi
banner

BAŞKAN DİNÇER; ‘DEPREM BÖLGESİNİ GÖREN ÖĞRENCİLERİMİZ İŞ HAYATINDA DAHA HASSAS DAVRANACAKTIR’

Aksaray Belediyesi, Aksaray Üniversitesinde eğitim gören İnşaat Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Mimarlık, Şehir ve Bölge Planlama öğrencileri ve Ön Lisans İnşaat Bölümü öğrencileri için deprem bölgesine teknik gezi düzenliyor. Aksaray Belediyesi, deprem bölgesine düzenleyeceği gezi ile üniversite öğrencilerinin deneyim elde etmesini sağlayacak. Teknik geziye katılmak isteyen öğrenciler, 19 Mart Pazar gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor. Gezi ile ilgili Aksaray Bilim Merkezinden ya da 0382 216 00 22 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alınabilecek. Teknik gezi ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, teknik gezi ile öğrencilerde deprem farkında oluşturmak istediklerini söyledi. Başkan Dinçer, teknik gezi ile öğrencilerin deprem bölgesini görerek iş hayatlarında hassasiyet göstereceklerini ifade etti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası