banner
Spor

Belediyespor Hentbol Türkiye Kupasında

türkiye kadınlar hentbol 1″inci liginde şampiyonluk mücadelesi veren başarılı temsilcimiz aksaray belediyespor, türkiye kupası ilk tur maçlarına katılacak. elazığ”da bugün başlayacak olan türkiye kupası 1″inci tur maçlarında belediyespor, süper lig..

Belediyespor Hentbol  Türkiye Kupasında
banner

türkiye kadınlar hentbol 1″inci liginde şampiyonluk mücadelesi veren başarılı temsilcimiz aksaray belediyespor, türkiye kupası ilk tur maçlarına katılacak.
elazığ”da bugün başlayacak olan türkiye kupası 1″inci tur maçlarında belediyespor, süper lig ekiplerinde Üsküdar belediyespor, görele belediyespor, ve 1″inci lig ekiplerinden elazığ sysk takımları ile aynı grupta yer alacak.
İlk maçta belediyespor bugün saat 16.00″da görele belediyespor ile karşılaşacak. yarın yine saat 16.00″da diğer süper lig ekibi Üsküdar belediyespor ile karşılaşacak olan temsilcimiz, son maçı pazar günü ev sahibi elazığ sysk ile oynayacak ve kupa maçlarını tamamlayacak.
İlk sıradaki takımın çeyrek finale çıkacağı kupada, en iyi 2″inci olan takım da çeyrek final vizesi alacak. türkiye kupasının en zor grubunda yer alacak belediyespor, elazığ”a en iyi sonuçları almak için gitti. ligin ilk devresini istedikleri yere yakın tamamladıklarını söyleyen belediyespor antrenörü muhittin kılınç, türkiye kupasında zor bir grupta mücadele edeceklerini bildiklerini ve oyuncularına güvendiğini söyledi. belediyespor bu maçlardan sonra ilk devreyi tamamlayacak. ligin 2″inci devresi 19 ocak 2020″de oynanacak olan maçlar ile başlayacak.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası