banner
Spor

​Belediyespor’da A milli gurur

aksaray belediye spor hentbolde milli takımlara oyuncu vermeye devam ediyor. litvanya ile 21 martta deplasmanda ve 25 martta aksaray”da oynanacak olan a milli maçlar için, aksaray belediye spor”dan fatma akgün..

​Belediyespor’da A milli gurur
banner

aksaray belediye spor hentbolde milli takımlara oyuncu vermeye devam ediyor. litvanya ile 21 martta deplasmanda ve 25 martta aksaray”da oynanacak olan a milli maçlar için, aksaray belediye spor”dan fatma akgün ve kezban kabak, a milli takıma çağrıldı.
aksaray belediye spor hentbolde milli takımlara oyuncu vermeye devam ediyor. litvanya ile 21 martta deplasmanda ve 25 martta aksaray”da oynanacak olan a milli maçlar için, aksaray belediye spor”dan fatma akgün ve kezban kabak, a milli takıma çağrıldı. ayrıca belediye sporlu genç oyuncu pınar başol da genç milli takıma davet edildi.
thf yönetim kurulu Üyesi ve a milli bayan hentbol takım sorumlusu hakan gümüşsoy, litvanya maçlarından galibiyetler beklediklerini, özellikle 25 martta aksaray “da yeni bir milli zafere imza atacaklarına inandığını, aksaraylı sporseverlerin yine dünyaya örnek olacak bir atmosfer yaratacağını söyledi. milli takımda aksaray bld.spor “dan oyuncuların yer almasından ayrıca mutluluk duyduklarını söyleyen gümüşsoy, milli gururun aksaray”da coşkuyla yaşanmasının önünü açan belediye başkanı haluk Şahin yazgı”nın desteği için tekrar tekrar teşekkür ettiğini söyledi. fatma ve kezban”in yer aldığı a milli bayan hentbol takımımız 25 mart 2018 pazar günü saat 17.30 “da aksaray hasandagi spor salonunda litvanya ile karşılaşacak ve maç trt spordan canlı yayınlanacak.
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası