banner
Spor

BELEDİYESPOR’UN İLK DEVRE KARNESİ

tff 3″üncü lig 1″inci grup temsilcimiz aksaray belediyespor 2019-2020 futbol sezonuna ilk hafta orduspor deplasman maçıyla başlayan temsilcimiz ligin son haftasında İstanbul temsilcisi sultanbeyli belediyespor müsabakası ile devreyi tamamladı. ligde..

BELEDİYESPOR’UN İLK DEVRE KARNESİ
banner

tff 3″üncü lig 1″inci grup temsilcimiz aksaray belediyespor 2019-2020 futbol sezonuna ilk hafta orduspor deplasman maçıyla başlayan temsilcimiz ligin son haftasında İstanbul temsilcisi sultanbeyli belediyespor müsabakası ile devreyi tamamladı. ligde oynadığı 17 karşılaşmada 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan siyah-beyazlılar, rakip fileleri 28 kez havalandırırken kalesinde13 gol gördü. bu sezon oynadığı 17 karşılaşmada 11 kez kalesini gole kapatan temsilcimiz en farklı skorlarını manisaspor ve tokatspor, karşısında aldı.
2019-2020 sezonuna yeni bir başkan ve yeni hocası ile başlayan ve 1. grupta bölgesel amatör ligden katılan tek takım olan aksaray belediyespor, ilk beş hafta ligi tanımak için mücadele verdi. sezona maddi imkânsızlıklardan dolayı geç başlayan orduspor karşısında iyi futbola rağmen maçı kazanamayarak sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı. 2. hafta kendi evinde grupta şampiyonluk için mücadele veren serik belediyespor karşısında ilk golünü bulmasına rağmen bu galibiyeti koruyamayarak kendi sahasında ilk mağlubiyetini aldı. duran toplandan yenilen iki golle 2-1 mağlup olan temsilcimiz, ligin üçüncü haftasında deplasmanda karaköprüspor karşısında 90+3″de yediği golle üçüncü haftayı da şansız bir şekilde iyi oynadığı müsabakayı puansız kapattı. tecrübeli teknik adam cem kavçak, kaybederken bile mücadele edip iyi futbolla kaybederiz diyerek taraftarlara mesajları göndererek bu takımın 5. haftadan sonra daha iyi sonuçlar alınacağının ve seri galibiyetlerin geleceği mesajını verdi. ligin 4. haftasında silivrispor karşısında alınan 2-1″lik galibiyetle ilk galibiyetini alan temsilcimiz, 5. haftada deplasmanda ve ilk gece maçında bucaspor”u 10 kişi kaldığı karşılaşmada 2-0 mağlup ederek ilk yabancı saha galibiyeti alırken büyükte sükse yaparak moral buldu.
ligin 6. haftasında ankara temsilcisi çankaya takımı karşısında iyi futbol oynamasına rağmen karşılaşmayı 1-0 kaybeden siyah beyazlı temsilcimiz hafta içi oynanan karşılaşmada erzinspor ile golsüz eşitlikle ayrıldı. ligin 8. hafta maçında kendi evinde Şile yıldızspor”u 1-0 mağlup eden temsilcimiz deplasmanda şampiyonluğun güçlü takımlarından 24 erzincanspor ile golsüz kalarak beraberlikle ayrıldı. ligin 10. haftasında kendi evindedüzcespor engelini 3-0″la geçen aksarayspor,manisaspor engelinizde 4-0″la geçip puan sıralamasında playoffbarbajı olan ilk beş içerisine girmeyi başardı.
İstanbul temsilcisi çatalcaspor karşılaşmasında deplasmanda 3-0 geriye düşen temsilcimiz maçın ikinci devresinde çok iyi bir dönüş yaparak sahadan 3-3 eşitlikle ayrılıp muhteşem bir geri dönüşe imza attı. yomraspor”u 3-2 mağlup eden aksaray belediyespor denizli deplasmanında 1-0 mağlup iken maçın son bölümlerinde bulduğu gollerle 2-1 deplasmandan galip ayrılan temsilcimiz, iyi oyuna rağmen kendi evinde artvin hopaspor karşılaşmasında sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı. tokatspor deplasmanından 4 farklı skorla galip dönen aksaray belediyespor, ligin son haftasında sultanbeyli belediyespor”u 90+5″de bulduğu penaltı golü ile 3-2 mağlup ederek ilk yarılı 32 puanla 3. sırada tamamladı. ligin ikinci yarısına orduspor müsabakası ile başlayacak olan temsilcimizde gözler takımdan ayrılacak olan ve yerine gelecek olan transferlere çevrildi. son maçın ardından takıma verilen bir haftalık izin cumartesi günü sona erecek ve siyah beyazlı temsilcimiz antalya”da 15 günlük kampa girecek. 12/1/2020 tarihinde 2. devrenin ilk maçında kendi evinde orduspor takımını konuk edecek.
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası