banner
Gündem

Belgemen, proje ve hizmetlerini anlattı

68 aksaray gazeteciler cemiyeti tarafından düzenlenen ‘basın buluşmaları” programının bu haftaki konuğu eskil belediye başkanı necati belgemen oldu. belgemen, hizmetleri ve projeleri hakkında bilgiler aktardı. aksaray iş dünyasını eskil”e yatırım..

Belgemen, proje ve hizmetlerini anlattı
banner

68 aksaray gazeteciler cemiyeti tarafından düzenlenen ‘basın buluşmaları” programının bu haftaki konuğu eskil belediye başkanı necati belgemen oldu.
belgemen, hizmetleri ve projeleri hakkında bilgiler aktardı. aksaray iş dünyasını eskil”e yatırım ve ticaret yapmaya davet eden belgemen şunları söyledi: “tarımsal ve hayvansal potansiyeli yüksek bir iliz. 100 bin büyükbaş ve 200 bin küçükbaş hayvanımız var. mısır, buğday, arpa ve pancar ürünleri muhtevası yönünden aranılan değerlere sahip olması nedeni ile konya”nın tüccarları tarafından tercih ediliyor” dedi.
İŞ İnsanlarina
çaĞrida bulundu
bu ticaretin aksaraylı iş insanları tarafından yapılmasını arzu ettiklerini söyleyen belgemen, bu konuda iş insanlarına her zaman destek olacağını aktardı. belgemen sözlerini şu ifadeler ile noktaladı: “aksaraylı hemşerilerimiz gelsinler bizim bu hububata talip olup dünyaya pazarlasınlar. fakat hiçbiri gelmiyor. biz de mecburen konya ile ticaret yapıyoruz. aynı şekilde kesimhane yapmak istiyoruz ama bu düşüncemizi de desteklemeyen kişiler var. Şimdi buradan çağrıda bulunuyorum. İş insanları aksaray”dan eskil”e gelsin ben tüm alt yapılarını yapacağım kesimhane yapsınlar çalıştırsınlar” diye konuştu.
tuz gölü”nün turizme kazandırılması adına da bir takım çalışmalarının olduğunu anlatan belgemen, karşılama ve seyir teraslarının yanı sıra göçebe çadırlarından oluşan bir oba kurduklarını ve korelilerle anlaşıp önümüzdeki nisan veya mayıs ayı itibari ile çalıştırmaya başlayacaklarını ifade etti. foto-haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası