banner
13

Benzin fiyatlarının yükselmesi sürücüleri LPG’ye yönlendirdi

son aylarda akaryakıta gelen zamlar benzin ve sıvılaştırılmış petrol gazı (lpg) arasındaki fiyat farkının açılmasına neden oldu. aksaray”da lpg montaj ustası yakup aktürk, benzinli araç sürücülerinin tasarruf için lpg montajına..

Benzin fiyatlarının yükselmesi  sürücüleri LPG’ye yönlendirdi
banner

son aylarda akaryakıta gelen zamlar benzin ve sıvılaştırılmış petrol gazı (lpg) arasındaki fiyat farkının açılmasına neden oldu.

aksaray”da lpg montaj ustası yakup aktürk, benzinli araç sürücülerinin tasarruf için lpg montajına yöneldiğini söyledi. aktürk: “benzine gelen zamlar sonrası lpg ile benzin arasındaki makas tekrar açılmaya başladı. Şu anda litrede 7 ile 7,5 lira fark var. lpg”li otomobillerde kilometrede yaklaşık 50 kuruş geri dönüşüm ve tasarruf sağlıyor. benzin fiyatları 18 liraya kadar yükseldi, lpg ise 10 lira bandında seyrediyor. lpg”li bir otomobil yaklaşık yüzde 35 veya 40 oranında tasarruf sağlıyor” dedi.

aksaray”da birçok vatandaşın araçlarına lpg montajı yaptırdığını ifade eden aktürk, işlerinin yoğun geçtiğini kaydetti. randevu ile çalıştıklarını belirten aktürk, “Şehrimizde lpg taktırma işi hızlandı. vatandaşlarımız randevu almak için arıyorlar. yeni nesil araçlara uyumlu sistemlerde de montaj yapıyoruz. döviz kurunda yaşanan artışlar bizim sektöre de yansıdı. montaj işlemi ortalama 4 bin ile 6 bin lira arasında değişiyor. lpg kurulumu aracın üzerine sonradan monte edilen bir işlemdir.  İtinayla her parçanın sabitlenmesi gerekir.  bu işlemi yapmak için ustalık, işçilik ve montaj sonrası teknik servis hizmeti verilmesi gerekir. İşletmemizde tank değişimi, gaz ayarı ve filtre değişim hizmeti de veriyoruz. yeni işyerimizde son model cihazlar ve donanım ile aksaray halkına hizmetlerimiz sürüyor” diye konuştu. foto-haber: ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası