banner
Spor

BEŞİKTAŞ TAKIMINDAN FUTBOLCU İSTEDİLER

aksaray belediyespor kulüp başkanı cem çorakçı, genel kaptan İsa güzel ve sportif direktörü hayati Şenkaya, İstanbul”da yapılan kura çekiminin ardından, beşiktaş teknik direktörü abdullah avcı ve ekibini ziyaret etti. aksaray..

BEŞİKTAŞ TAKIMINDAN FUTBOLCU İSTEDİLER
banner

aksaray belediyespor kulüp başkanı cem çorakçı, genel kaptan İsa güzel ve sportif direktörü hayati Şenkaya, İstanbul”da yapılan kura çekiminin ardından, beşiktaş teknik direktörü abdullah avcı ve ekibini ziyaret etti.
aksaray belediyespor kulüp başkanı cem çorakçı, genel kaptan İsa güzel ve sportif direktörü hayati Şenkaya, İstanbul”da yapılan kura çekiminin ardından, beşiktaş teknik direktörü abdullah avcı ve ekibini ziyaret etti. aksaray belediyespor takımı hakkında bilgi vererek bilgi alış verişinde bulundular ve ardından kulüp başkanı çorakçı, u 21 takımında futbolcu talebinde bulundu. avcı ise bu olaya sıcak bakarak değerlendireceklerini belirtti.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası