banner
Gündem

Bilim Merkezi E- Spor için kapılarını gençlere açtı

aksaray bilim merkezi e- spor etkinlikleri ile kapılarını gençlere açarak 2″nci sezona başlıyor. gençlerin eğlenerek öğrendiği, fiziksel, zihinsel ve bilişsel gelişimlerine katkı sağlayacak birçok etkinliğin yapıldığı aksaray bilim merkezinde cs-go,..

Bilim Merkezi E- Spor için kapılarını gençlere açtı
banner

aksaray bilim merkezi e- spor etkinlikleri ile kapılarını gençlere açarak 2″nci sezona başlıyor.
gençlerin eğlenerek öğrendiği, fiziksel, zihinsel ve bilişsel gelişimlerine katkı sağlayacak birçok etkinliğin yapıldığı aksaray bilim merkezinde cs-go, valorant ve lleague of legends oyunları üzerinden turnuva yapılacak. 16 takımın katılımıyla gerçekleşecek olan turnuva, aksaray bilim merkezinde gerçekleştirilecek.
takımlar halinde yapılacak turnuvada her takım 5 asıl 2 yedek üyeden oluşacak. 15 yaş üstü gençlerin katılabileceği turnuva için 10 bin tl değerinde bir ödül havuzu oluşturuldu. başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından turnuva başlayacak ve gençler ödülü kazanmak için kıyasıya yarışacaklar.
belediye başkanı dr. evren dinçer, gençlerin kendilerini her alanda geliştirebilmeleri hoş vakit geçirebilmeleri için her türlü olanağın olduğunu söyledi. başkan dinçer, aksaray bilim merkezinde düzenledikleri etkinleri duyurularının yapılmasının ardından kayıtların kısa sürede dolduğunu ve gençlerden yoğun ilgi gördüğünü belirtti. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası