banner
Gündem

Bilim merkezini ayda 5 bin kişi ziyaret etti

Şehirde birçok organizasyona ev sahipliği yapan aksaray bilim merkezi her yaştan vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. aksaray bilim merkezi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada bir ayda yaklaşık 5 bin kişinin merkezi..

Bilim merkezini ayda 5 bin kişi ziyaret etti
banner

Şehirde birçok organizasyona ev sahipliği yapan aksaray bilim merkezi her yaştan vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. aksaray bilim merkezi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada bir ayda yaklaşık 5 bin kişinin merkezi ziyaret ettiğini söyledi.
aksaray bilim merkezi”nin açılışı yapıldığı günden bugüne kadar geçen süre içerisinde yoğun ilgi gördüğünü belirten belediye başkanı dr. evren dinçer “bilim merkezimiz donanımı ve içeriği bakımından orta anadolu”nun en kapsamlı merkezlerinden biridir. gençlerimizin kendini yetiştirebileceği geliştirebileceği zengin içeriklere sahip bir mekân gençlerimiz severek kullanıyor. kurslar etkinlikler ve toplu organizasyonlar yapılarak her zaman dolu dolu çalışmalar yapılıyor. gençler burada aradığı kaynağa kolay bir şekilde ulaşabiliyor, ayrıca bilimsel ve teknik konulara ilgisi olan gençler içinde ar-ge amaçlı kullanılabilecek laboratuvarlar bulunuyor. alanında uzman eğitimciler çocukların ve gençlerin ilgisini ve ihtiyacını karşılayacak birçok etkinlik düzenliyor. düzenlenen etkinliklerle gençlerin zihinsel, bilişsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlanıyor, aynı zamanda sınavlara hazırlık kursları ile eğitimde fırsat eşitliği sunuyor.  tüm gençlerimizi bilim merkezimizi kullanmaya buradaki imkânlardan yararlanmaya davet ediyorum” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası