banner
Gündem

‘Birlik beraberlik içinde rabbim nice kandillere kavuşmayı nasip etsin’

TARİHİ ULU CAMİ’DE REGAİP KANDİLİ DUALARLA İDRAK EDİLDİ Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Regaip Kandili dolayısıyla namaz sonrasında Ulu Cami’de cami cemaati ile bir araya gelerek Regaip Kandilini kutladı. Vatandaşlarla..

‘Birlik beraberlik içinde rabbim  nice kandillere kavuşmayı nasip etsin’
banner

TARİHİ ULU CAMİ’DE REGAİP KANDİLİ DUALARLA İDRAK EDİLDİ

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Regaip Kandili dolayısıyla namaz sonrasında Ulu Cami’de cami cemaati ile bir araya gelerek Regaip Kandilini kutladı. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Dinçer kandil simidi ikramında bulundu.

Başkan Dinçer, “Tüm İslam âleminin ve vatandaşlarımızın mübarek Regaip Kandili’ni tebrik ediyorum.  Cami çıkışında hemşerilerimize kandil simidi dağıtıyoruz, tüm hemşerilerimize saygılar hürmetler sunuyorum. Birlik beraberlik içinde rabbim nice kandillere kavuşmayı nasip etsin” dedi.

Evren Dinçer, kandillerde gerçekleştirilen simit dağıtımı başta olmak üzere diğer tüm etkinliklerin kandili hatırlatmak ve geleneklerin unutulmaması adına çok güzel bir çalışma olduğunu belirtti. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası