banner
Gündem

​‘Biz istiyoruz ki bütün üreticilerimiz kazansın’

aksaray ticaret borsası lisanslı depolarına ürün alımına başladı. aksaray ticaret borsası lisanslı depolarına ürün alımına başladı. çifçiler ürettikleri arpa, buğday, mısır, çavdar, nohut gibi hububat ürünlerini atb lisanslı depo tesislerinde..

​‘Biz istiyoruz ki bütün üreticilerimiz kazansın’
banner

aksaray ticaret borsası lisanslı depolarına ürün alımına başladı.
aksaray ticaret borsası lisanslı depolarına ürün alımına başladı. çifçiler ürettikleri arpa, buğday, mısır, çavdar, nohut gibi hububat ürünlerini atb lisanslı depo tesislerinde depolayabiliyor, isterse satışını da gerçekleştiriyor.
Ürünlerini atb lisanslı depolarına getiren çiftçiler; yüzde 2 stopaj, yüzde 2 sgk prim kesintisi muafiyeti, ton başına 25 lira nakliye desteği, araç başına 25 lira analiz ve depo kira ücreti desteğinden yararlanıyor. ayrıca tüm bunlara ilaveten ziraat bankası ve tarım kredi kooperatiflerinden ürün bedelinin yüzde 75″ine kadar sıfır faizli, 9 ay vadeli kredi kullanma imkânına sahip oluyor.
ayrıca aksaray ticaret borsası hem ülke ekonomisine katkı sağlamak, aksaray”daki üreticilere daha kaliteli hizmet verebilmek adına toprak mahsulleri ofisi(tmo) ile alım sözleşmesi de imzalandı. aksaray da merkez aratol mahallesinde ve eşmekaya kasabasında e-90 karayolu üzerinde bulunan lisanslı depolarımıza tmo tarafından alımlar gerçekleştiriliyor.
konuyla ilgili açıklama yapan aksaray ticaret borsası başkanı hamit Özkök “devletimizin sağlamış olduğu bu imkânlardan faydalanmak isteyen gerçek kişi veya tüzel kişiler borsamıza gelerek gerekli işlemleri yaptırabilirler. biz istiyoruz ki bütün üreticilerimiz kazansın. Ürettikleri ürünler borsamızla değerlensin diyor saygılar sunuyorum” dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası