banner
Gündem

‘Bizden sonrakiler, bu bayrağı kıyamete kadar dalgalandıracak’

Vali Hamza Aydoğdu ve beraberindeki protokol üyeleri Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla şehitliği ziyaret etti. Aydoğdu şehit mezarlarını ziyaret ederek karanfil bıraktı. Vali Aydoğdu burada yaptığı açıklamada;..

‘Bizden sonrakiler, bu bayrağı  kıyamete kadar dalgalandıracak’
banner

Vali Hamza Aydoğdu ve beraberindeki protokol üyeleri Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla şehitliği ziyaret etti. Aydoğdu şehit mezarlarını ziyaret ederek karanfil bıraktı.

Vali Aydoğdu burada yaptığı açıklamada; güven ve huzurun teminatı emniyet teşkilatının, 178. Kuruluş yıldönümü olduğunu belirterek; “Bugün al bayrağın altında her daim gece gündüz uyumadan sokakta mahallede yol kontrollerinde olan polislerimizin günü. Öncelikle teşkilat mensuplarımızın hepsine çok teşekkür ediyorum. Şehit polislerimize Allah’tan rahmet,  gazilerimize acil şifalar diliyorum. Al bayrağın altında inşallah hepimiz birlikte beraber kardeşçe, kıyamete kadar yaşayacağız” dedi.

Emniyet teşkilatı mensuplarının en ücra yerlerde dahi halkın güven içerisinde olmasını sağlayan en önemli unsurlardan biri olduğunu ifade eden Aydoğdu şöyle konuştu: “Rabbim onların kalplerine dert ve hüzün vermesin. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Aksaray’da bütün teşkilat mensupları ile gurur duyuyorum. Biz evlerimizde çocuklarımızla, eşlerimizle ilgilenirken onlar sokakta nöbet tutuyorlar. Yol çevirmesi yapıyorlar. Bazen mücadele ediyorlar. Bu toplumdaki kötülüklerin iyiliklere dönüşmesi için ellerinden gelen bütün gayret ve çabayı gösteriyorlar. Biz de onların gayret ve çabalarını takdir ediyoruz ve her zaman onların yanındayız.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası