banner
Gündem

‘Bizim için en değerli yer, milletimizin yanında olmaktır’

aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy”un öncülüğünde merkez ilçe, kadın kolları, gençlik kolları başkan ve yönetimleri davet üzerine iftar programlarına katılıp, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor. sarıyahşi”de organize edilen iftar..

‘Bizim için en değerli yer, milletimizin yanında olmaktır’
banner

aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy”un öncülüğünde merkez ilçe, kadın kolları, gençlik kolları başkan ve yönetimleri davet üzerine iftar programlarına katılıp, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor.

sarıyahşi”de organize edilen iftar programına katılan başkan altınsoy, vatandaşlarla istişarelerde bulundu. altınsoy, beraberindeki heyet ile birlikte ağaçören ilçesinde şehit tugay Ülger ile Ömer görgülü”nün ailelerini ziyaret ederek hasbihal etti.

yaşlıları da unutmadıklarını dile getiren altınsoy, aynı ilçede bulunan yaşlıları da evinde ziyaret ederek cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan”ın selamını iletti.  ramazan ayının yardımlaşma ve kardeşlik ayı olduğunu dile getiren altınsoy, “böyle büyük, güçlü ve davasına bağlı bir teşkilata sahip olduğumuz için allah”a şükrediyorum. ana kademe, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte bu mübarek ayın manevi iklimine uygun olarak tüm gücümüzle sahadayız, milletimizle bir aradayız. bizim için en değerli yer, milletimizin yanında olmaktır” dedi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası