banner
13

Bu görüntüler yürekleri ısıttı

aksaray”da kar yağışının yoğun hissedildiği ağaçören”e giden mobilya ustası Üçler yücel, minibüsüyle 60 kilometre yol kat ederek yaklaşık 40 köpeği besliyor.  yücel”in köpek beslediği kareler yürekleri ısıttı. kent merkezinde sanayi..

Bu görüntüler yürekleri ısıttı
banner

aksaray”da kar yağışının yoğun hissedildiği ağaçören”e giden mobilya ustası Üçler yücel, minibüsüyle 60 kilometre yol kat ederek yaklaşık 40 köpeği besliyor.  yücel”in köpek beslediği kareler yürekleri ısıttı.
kent merkezinde sanayi sitesinde mobilya atölyesi işleten 3 çocuk babası Üçler yücel, karapınar yaylasında yol kenarındaki başıboş köpekleri, ailesiyle birlikte fırın ve kasaplardan topladıkları yiyeceklerle besliyor.

karlı ve yağışlı havada 40 köpeği besleyen yücel, “hayvanlar bu karda yavruları ile birlikte ıslanarak çok üşümüşler. biz de ekmek, mama ve et parçalarıyla onları besledik. hayvanlar artık benim yolumu gözlüyorlar. beni görünce koşarak üzerime atlıyorlar. bu köpeklere bakmak artık benim boynumun borcu oldu, o yüzden haftada birkaç onları beslemeye gidiyorum. gittiğim yol uzak ama beni hiç yormuyor, çocuklarım da onlara alıştı” dedi. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası