banner
Gündem

Bu protokol esnafların kredi işini kolaylaştıracak

aksaray esnaf ve sanatkârlar odaları birliği ile türkiye ekonomi bankası arasında esnafların kullanımı için kredi protokolü imzaladı. aksaray esnaf ve sanatkârlar odaları birliği ile türkiye ekonomi bankası arasında esnafların kullanımı..

Bu protokol esnafların  kredi işini kolaylaştıracak
banner

aksaray esnaf ve sanatkârlar odaları birliği ile türkiye ekonomi bankası arasında esnafların kullanımı için kredi protokolü imzaladı. aksaray esnaf ve sanatkârlar odaları birliği ile türkiye ekonomi bankası arasında esnafların kullanımı için kredi protokolü imzaladı. birlik binası”nda gerçekleştirilen protokole, aksaray esnaf ve sanatkârlar odaları birliği başkanı doğan ceylan ile türkiye ekonomi bankası (tep) aksaray Şube müdürü ahmet Özyılmaz imza attı. İmza töreninde konuşan birlik başkanı doğan ceylan değerli; “İnşallah aksaray”ımıza ve esnaflarımıza hayırlı olur. esnaf ve sanatkarlarımız bankaya giderek kredi çekmek istediklerinde kredi alamazsınız, kırmızı çizginiz var gibi sözler duyuyorlardı. hükümetimizin de yasal olarak çıkardığı kanunlara bütün bankalar birliği uyması gerekiyor. biz sizden esnafımıza kolaylıklar sağlanmasını arzu ediyoruz.”dedi.
 türkiye ekonomi bankası (tep) aksaray Şube müdürü ahmet Özyılmaz ise konuşmasında “başkanımızın belirttiği konuları hep birlikte aşacağız. her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.  (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası