banner
Gündem

Bu sese kulak verin

aksaray belediyesi veteriner İşler müdürlüğüne bağlı sokak hayvanları rehabilitasyon merkezi, hayvanların ihtiyaçlarına dikkat çekmek için sosyal medya hesaplarından mesaj yayınladı. havaların soğuması ve doğada yiyecek bulma sıkıntısı yaşayan sokak hayvanlarına..

Bu sese kulak verin
banner

aksaray belediyesi veteriner İşler müdürlüğüne bağlı sokak hayvanları rehabilitasyon merkezi, hayvanların ihtiyaçlarına dikkat çekmek için sosyal medya hesaplarından mesaj yayınladı.
havaların soğuması ve doğada yiyecek bulma sıkıntısı yaşayan sokak hayvanlarına dikkat çekmek isteyen barınak görevlileri ‘bir kap mama”, ‘bir kap su”, ‘kaputa vur” temalı fotoğraflar paylaştı. ekipler, özellikle soğuk kış günlerinde sürücülerin, sabahları araçlarını çalıştırmadan önce muhakkak kaputa vurmaları gerektiğini söyledi. ayrıca sokak hayvanlarının mevsim koşullarına bağlı olarak yiyecek bulmakta sıkıntı çektiğini de belirten barınak görevlileri sokak hayvanları için mama ve su kaplarını doldurmaları gerektiğine dikkat çekti. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası