banner
Gündem

‘Büyük liderler fikirleriyle yaşamaya devam ederler’

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. “Türkiye Cumhuriyeti Devletinin banisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının seneidevriyesinde rahmet, minnet ve özlemle yad ediyoruz” diyen..

‘Büyük liderler fikirleriyle yaşamaya devam ederler’
banner

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

“Türkiye Cumhuriyeti Devletinin banisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının seneidevriyesinde rahmet, minnet ve özlemle yad ediyoruz” diyen Aydoğdu, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Şüphesiz ki Atatürk, Şanlı Türk tarihinin en büyük askeri ve siyasi dehalarından biridir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sadece onun yolundan giden bizler değil, aynı zamanda taraflı tarafsız, hatta savaş meydanlarında yendiği yabancılar bile hakkını teslim etmişler, azami derece saygı göstermişlerdir. Gazi Mustafa Kemal, devlet adamlığı, bilgisi, görgüsü, tevazusu ile yediden yetmişe herkesin gönlüne de girebilmiştir. Onun içindir ki bugün, bizimle birlikte dünyanın neresinde olursa olsun bütün mazlumlar bu hüznü yüreklerinin derinliğinde yaşıyor. Elbette her canlının ömrü sınırlıdır. Ancak büyük liderler, fikirleri ve eserleriyle yaşamaya devam ederler. Daha on gün önce 29 Ekim’de, Asra bir kala, bize bıraktığı en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’nin, 99’uncu yaşını coşku ve gururla kutladık. Daha nice bin yıllar kutlanacak inşallah. Bizler, Cumhuriyetin değerleri ile büyüdük. O değerlere sahip çıkmaya ve sonsuza kadar yaşatmaya da kararlıyız.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası