banner
Gündem

‘Büyük önderi saygı ve minnetle anıyoruz’

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84’üncü yıldönümü münasebetiyle bir anma mesajı yayımladı. Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş mücadelesini asla unutmadıklarını ve..

‘Büyük önderi saygı ve minnetle anıyoruz’
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 84’üncü yıldönümü münasebetiyle bir anma mesajı yayımladı.

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş mücadelesini asla unutmadıklarını ve Mustafa Kemal Atatürk’ün bu mücadelenin mimarı ve başkahramanı olduğunu söyleyen Rektör Şahin, “O, tüm zorlu süreçlere, yokluklara, imkânsızlıklara ve zorlu savaş süreçlerine rağmen aziz milleti ortak bir ideal, ortak bir inanç ve ortak bir mefkûre etrafında toplamıştır” dedi. Büyük kurtuluş mücadelesinin -bugün de geleceği geniş bir perspektiften okuyabilmeye imkân tanıyan- meşalesini yakan Mustafa Kemal Atatürk’ün, üzerinde yaşadığımız toprakları vatan yapan büyük bir devlet adamı olduğuna dikkat çeken Rektör Şahin, “Onu ve büyük mücadelesini asla unutmadık. Bugün hepimize düşen ödev, Cumhuriyet kazanımlarını ilerilere taşımak ve geleceğin büyük Türkiye’si için daha çok çalışmaktır. Köklerimizden aldığımız ilhamla yolumuza devam edeceğiz…” dedi.

ASÜ Rektörü, anma mesajını şu şekilde tamamladı: “Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 84’üncü yıl dönümünde rahmetle, dua ve şükranla yâd ediyoruz.” (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası