banner
Gündem

Çalışmaları sahada inceledi

baŞkan yazgi mahallelerde ve çarŞi merkezİnde yapilan çaliŞmalari denetledİ aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, “başkan mahallemizde” projesi kapsamında gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde görüp inceledi. başkan yazgı, başkan yardımcıları ve daire..

Çalışmaları sahada inceledi
banner

baŞkan yazgi mahallelerde ve çarŞi merkezİnde yapilan çaliŞmalari denetledİ
aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, “başkan mahallemizde” projesi kapsamında gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde görüp inceledi.
başkan yazgı, başkan yardımcıları ve daire müdürlerinden oluşan ekibi ile birlikte sabah saatlerinde ilk olarak hacı hasanlı mahallesinde bulunan kemal baba türbesi ve hamidiye mahallesindeki ali baba türbesi civarında yapılan belediye çalışmalarını yerinde inceledi.
başkan yazgı,daha sonra emekliler dinlenme evinde emekli vatandaşları ziyaret etti.ardından da 15 temmuz milli İrade meydanında açılan uluslararası 1. el sanatları sergisi”nde, türkiye”nin dört bir yanından gelerek el emeği göz nuru ürünlerini sergileyecek olan esnafları ziyaret etti.  (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası