banner
Gündem

Camiler çocuk sesiyle şenlendi

aksaray”da "camiler çocuk dolsun, ahlakı kur”an olsun" sloganıyla açılan 2019 yaz kur”an kursları başladı. aksaray”da "camiler çocuk dolsun, ahlakı kur”an olsun" sloganıyla açılan 2019 yaz kur”an kursları başladı. Öğrencilerin yaz..

Camiler çocuk sesiyle şenlendi
banner

aksaray”da "camiler çocuk dolsun, ahlakı kur”an olsun" sloganıyla açılan 2019 yaz kur”an kursları başladı. aksaray”da "camiler çocuk dolsun, ahlakı kur”an olsun" sloganıyla açılan 2019 yaz kur”an kursları başladı.
Öğrencilerin yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirebilmeleri için diyanet İşleri başkanlığı tarafından açılan yaz kurslarında cami imam hatipleri görev yapacak. İl müftülüğü organizesinde gerçekleştirilen yaz kurslarında il merkezinde mahalle camilerinde, köylerde ise köy camilerinde eğitim verilecek. İlk, ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrencilerin dini ve ahlaki bilgileri daha iyi öğrenebilmeleri için camilerde başlatılan yaz kursları, 17 haziran pazartesi günü başladı. İl genelinde mahalle ve köy camilerinde düzenlenecek olan yaz kurslarında, cami imam hatipleri temel dini bilgiler başta olmak üzere namaz, oruç, hac, zekat, kurban gibi ibadetlerle ilgili ahlaki ve milli değerler ile kuran-ı kerim okuma öğretilecek.
yeni sanayi sitesi cami İmam hatibi nuri mehmet düzgün,” yaz kuran kurslarımız pazartesi günü itibari ile başladı. yaz kurslarında başta kuran-ı kerim ile dini bilgiler ve adabı muaşeret kurallarını yavrularımıza öğretmeye ve anlatacağız. sadece burada eğitim değil bunun yanında geziler, piknikler, yüzme, halı saha gibi aktüaliteler de yapacağız. maksadımız burada bir şeyler öğreterek birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu göstermek. her geçen yıl kuran kurslarına ilginin artığını belirten düzgün,” velilerin çocuklara kuran- ı kerim ve dini bilgi öğrenme noktasında öğrenmesi için. onları da teşvik ediyor. bizde burada zoraki değil isteyerek ve gönüllü olarak seve seve geliyorlar.”diye konuştu.
19 haziran 2019 pazartesi günü camilerde yaz kurslarına başlayan öğrenciler 09 ağustos 2019 tarihine kadar devam edecekler. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası