banner
Gündem

‘Çanakkale Ruhu’ iyi anlaşılmalı

aksaray Üniversitesi (asÜ) turizm fakültesi ve turizm topluluğu “çanakkale ruhu” isimli bir konferans düzenledi. konferansa konuşmacı olarak katılan erciyes Üniversitesi Öğretim görevlisi ahmet nedim kilci, çanakkale zaferi ve mücadele dönemini..

‘Çanakkale Ruhu’ iyi anlaşılmalı
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) turizm fakültesi ve turizm topluluğu “çanakkale ruhu” isimli bir konferans düzenledi.

konferansa konuşmacı olarak katılan erciyes Üniversitesi Öğretim görevlisi ahmet nedim kilci, çanakkale zaferi ve mücadele dönemini anlattı. etkinlik, asÜ mehteran takımı gösterisi ile başladı. çanakkale”nin sadece büyük bir zafer olarak değerlendirilmesinin eksik bir yaklaşım olacağını, o dönemki mücadele ruhunun iyi anlaşılması gerektiğini dile getiren ahmet nedim kilci, hissetmenin önemine dikkat çekti. yokluk, açlık, yorgunluk, ayrılık, hasret, savaş… türlü olumsuzluklara rağmen ecdadın yüreğindeki vatan ve bayrak sevgisinin olmaz denilenleri olur hale getirdiğini söyleyen kilci, çanakkale ruhunun geleceği inşa eden büyük bir ruh olduğunun altını çizdi. kilci, sunumunda, bölgenin coğrafi özellikleri ile askeri ve sosyolojik yapısını günümüze kadar ulaşan fotoğraflar ve mektuplarla izah etti.

büyük ilgi gören etkinliğin son bölümünde rektör yardımcısı prof. dr. engin deligöz, Öğretim görevlisi kilci”ye plaket takdiminde bulundu. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası