banner
Esnaf

‘Çekici hizmetinde Türkiye’de en iyi hizmet veren odayız’

Aksaray Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası kış mevsimi öncesi araç filosunu 35 tonluk kırkayak araç çekme aparatlı vinç ile güçlendirdi.Kış mevsiminden önce oda olarak gerekli hazırlıkları yaptıklarını söyleyen Oda..

‘Çekici hizmetinde Türkiye’de en iyi hizmet veren odayız’
banner

Aksaray Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Esnaf Odası kış mevsimi öncesi araç filosunu 35 tonluk kırkayak araç çekme aparatlı vinç ile güçlendirdi.Kış mevsiminden önce oda olarak gerekli hazırlıkları yaptıklarını söyleyen Oda Başkanı Ayhan Tüzün, “Yılın 365 günü 7/24 esasına göre hizmet veriyoruz” dedi.

Aksaray’ın yol güzergâhı konusunda Türkiye’nin işlek noktasında olması nedeniyle çok geniş bir yol ağında hizmet verdiklerini ifade eden Tüzün, “Yolda kalanların ve kaza yapan tüm vatandaşlarımızın yardımına koşuyoruz. Araç sahiplerinin talepleri üzerini 81 ile araçlarını güvenli bir şekilde çekicilerle götürüyoruz. Bir de malum önümüz kış. Kış mevsimi gelmeden önce tüm araçlarımızın kışlık bakımını yaptırdık ve kışlık lastiklerini de şimdiden taktırdık. Tüm ticari taksi, minibüs, otobüs, kamyon ve tır sürücülerine ay sonuna kadar kış lastiklerini taktırmalarını öneriyoruz” diye konuştu.

Kurtarıcı hizmeti konusunda Türkiye’de iddialı olduklarını da vurgulayan Tüzün,  11 araçla hizmet verdiklerini belirtti. Tüzün,  sözlerini şu ifadelerle noktaladı: “35 tonluk kırkayak araç çekme aparatlı vinç ve otobüs ile tırlara hizmet vereceğiz. Şoförlük zor bir meslek ama biz işimizi severek yapıyoruz. Yaz kış demeden vatandaşlarımızın gece gündüz yardımına koşuyoruz. Oda olarak Yedi Emin Otopark Hizmeti de veriyoruz. Otoparkımız her yönüyle çok güvenli. Güvenlik kameralarımızla 24 saat kontrol ediyoruz ve ayrıca bekçimiz var. Kaza veya yolda kalan araçlar için ise nöbet sistemiyle bekleyen şoförlerimiz var. Kurtarıcı hizmeti olarak Türkiye’deki en iyi hizmet veren odalardan biriyiz. Bu konuda da çok iddialıyız. Kaza yapan araçları bile çekerken sigortalarını yapıp çekiyoruz. Bu durum ile Türkiye’de 81 ile örnek oluyoruz.”  Foto-Haber: Erkan ALTUNTAŞ

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası