banner
Gündem

Çevre haftası kutlanıyor

Aksaray’da 5-9 Haziran Türkiye Çevre Haftası münasebetiyle Sıfır Atık projesi kapsamında Aksaray Valiliği ev sahipliğinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda kentte çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Etkinliklere tüm Aksaray halkı davet..

Çevre haftası kutlanıyor
banner

Aksaray’da 5-9 Haziran Türkiye Çevre Haftası münasebetiyle Sıfır Atık projesi kapsamında Aksaray Valiliği ev sahipliğinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda kentte çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Etkinliklere tüm Aksaray halkı davet edildi.

Çevre Haftası etkinlikleri bugün (5 Haziran) saat 10.00’da Valilik ziyaretiyle başlayacak. Akabinde saat 12.00’de ise Helvadere Göletine depremzedelerin adına ve depremde hayatını kaybedenlerin anısına saygı çelengi bırakılacak. Ardından çevre temizliği etkinliği yapılacak.

Yarın (6 Haziran) ise saat 10.00’da Genç Osman İlkokulu’nda çevre ve çocuk akademisi tanıtımı yapılacak. Ardından Duvar Boyama etkinliği gerçekleştirilecek.

7 Haziran Çarşamba günü saat 11.00’de 7. Etap TOKİ Yolu Pırlanta Düğün Salonu Karşısında fidan dikimi gerçekleşecek.

8 Haziran Perşembe saat 10.00’da Aksaray Belediyesi Atık Toplama Tesisi’ne teknik gezi yapılacak.

9 Haziran Cuma Günü saat 09.00’da ise Çevre Yürüyüşü gerçekleştirilecek. Yürüyüş başlangıç noktası Valilik Binası, bitiş noktası ise Kılıçarslan Parkı olacak.  Haber: Sümeyye ÇALIŞKAN

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası