banner
Gündem

CHP adayları gece vardiyası çalışanları ile sahur yaptılar

chp aksaray milletvekili adayları ali abbas ertürk ve pelinsu yıldırım sahur vaktinde vardiyada çalışan petrol istasyonu çalışanları ve taksicilerle bir araya geldi. petrol istasyonunda gece vardiyasında çalışan işçilerle ve taksicilerle..

CHP adayları gece vardiyası  çalışanları ile sahur yaptılar
banner

chp aksaray milletvekili adayları ali abbas ertürk ve pelinsu yıldırım sahur vaktinde vardiyada çalışan petrol istasyonu çalışanları ve taksicilerle bir araya geldi. petrol istasyonunda gece vardiyasında çalışan işçilerle ve taksicilerle birlikte sahur yapan adaylar, çalışanların sıkıntılarını dinlediler ve çalışanlardan seçimlerde destek istedi. chp aksaray milletvekili adayları ali abbas ertürk ve pelinsu yıldırım sahur vaktinde vardiyada çalışan petrol istasyonu çalışanları ve taksicilerle bir araya geldi. petrol istasyonunda gece vardiyasında çalışan işçilerle ve taksicilerle birlikte sahur yapan adaylar, çalışanların sıkıntılarını dinlediler ve çalışanlardan seçimlerde destek istedi.
sahur sonrasında saat 04:30″da organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren bir firmanın personel servisine binerek, personel ile birlikte seyahat eden adaylar burada da çalışanların sıkıntılarını dinleyerek, seçimde destek istedi.
her iki çalışmada da emekçilerin ekonomik kaygılarının had safhada olduğu gözlemlendi. yurttaşlar mevcut milletvekillerinin yeteri kadar çalışmadıklarını belirterek, iktidar partisinin tekrar aynı isimleri aday göstermesine de tepki gösterdiler ve 24 haziranda bu tepkilerini sandıkta göstereceklerini ifade etti. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası