banner
Gündem

CHP adaylarından ‘Asgari ücret 2 bin 200 TL’ sözü

24 haziran seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdüren ve bu gün son çalışmalarını yapan chp milletvekili adayları osb”de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. ziyarette işçilire yönelik asgari ücret vaadinde bulunan chp adayları; “organize..

CHP adaylarından ‘Asgari  ücret 2 bin 200 TL’ sözü
banner

24 haziran seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdüren ve bu gün son çalışmalarını yapan chp milletvekili adayları osb”de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. ziyarette işçilire yönelik asgari ücret vaadinde bulunan chp adayları; “organize sanayi bölgesinde yatırımcılarla ve işçilerle bir araya geldik. 
24 haziran seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdüren ve bu gün son çalışmalarını yapan chp milletvekili adayları osb”de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. ziyarette işçilire yönelik asgari ücret vaadinde bulunan chp adayları; “organize sanayi bölgesinde yatırımcılarla ve işçilerle bir araya geldik.  yatırımcının sorunlarını, işçilerimizin sorunlarını dinledik. ekonomide yaşanan durgunluk, belirsizlik, kurlarda yaşanan dalgalanma yatırımcının tün planlarını bozmuş durumda. değil 1 yıl sonrasını, 1 gün sonrasını bile göremez durumda olan yatırımcılara güven vaadettik.  İşçilerimiz çok zor koşullarda rızklarını çıkarmaya çalışıyorlar. onların daha rahat koşullarda yaşamaları için asgari ücreti 2.200 tl yapacağız.  ekonomi ile ilgili vaadlerimizi yerine getirmek için , ekonomik sıkıntılardan kurtulmak için geçmiş dönemlerde olduğu gibi vatandaşlar değil, devlet kemer sıkacak. devletteki lüksü, israfı, şatafatı bitireceğiz.”dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası