banner
Gündem

CHP heyetinden davaya görüntü delili

aksaray sarıyahşi belediye başkanı fatih Ünsal”ın bir vatandaşa yönelik şiddet uyguladığı iddiasında bulunulan görüntüler dün görülen mahkemede chp aksaray İl başkanlığı tarafından delil olarak sunuldu. konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde yeniden..

CHP heyetinden davaya görüntü delili
banner

aksaray sarıyahşi belediye başkanı fatih Ünsal”ın bir vatandaşa yönelik şiddet uyguladığı iddiasında bulunulan görüntüler dün görülen mahkemede chp aksaray İl başkanlığı tarafından delil olarak sunuldu.
konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde yeniden yapılan duruşmaya, chp karaman milletvekili İsmail atakan Ünver, chp adıyaman milletvekili abdurrahman tutdere ile chp aksaray İl başkanı ali abbas ertürk  ve il yöneticileri katıldı.
duruşmada darp edilen vatandaş turgay alıcı”nın avukatları tarafından, başkan ve personellerin kendisini darp ettiğine dair belediye güvenlik kameralarından elde edilen görüntüler yeni delil olarak sunuldu. duruşmanın hakimi delillerin incelenmesi için davayı 24 Şubat 2022″ye erteledi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası