banner
Gündem

CHP’den Emniyet ziyareti

  emniyet teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü nedeni ile aksaray chp İl başkanı ramazan koçak, beraberinde merkez İlçe başkanı nazife küçük ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte aksaray emniyet müdürü ali..

CHP’den Emniyet ziyareti
banner

 
emniyet teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü nedeni ile aksaray chp İl başkanı ramazan koçak, beraberinde merkez İlçe başkanı nazife küçük ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte aksaray emniyet müdürü ali karabağ”ı makamında ziyaret etti. 
 
emniyet teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü nedeni ile aksaray chp İl başkanı ramazan koçak, beraberinde merkez İlçe başkanı nazife küçük ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte aksaray emniyet müdürü ali karabağ”ı makamında ziyaret etti. chp heyeti kuruluşun 173.yılında emniyet müdürlüğü personelinin bayramını kutladı. emniyet müdürü ali karabağ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, aksaray”ın huzurlu ve yaşanılır bir şehir olması için aksaray emniyet müdürlüğü olarak 7/24 çalışmalara devam edeceklerini belirtti. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası