banner
13

Çiçekçiler hareketlendi

yılbaşı öncesi çiçekçilik sektöründe hareketlilik yaşanmaya başladı. sektör yılbaşında satışların yüzde 20-25 oranında artmasını bekliyor. yılbaşı çiçeklerinin fiyatları 30 tl”den başlıyor, 150 tl”ye kadar çıkabiliyor. yeni yıl öncesi işlerin hareketlendiğini..

Çiçekçiler hareketlendi
banner

yılbaşı öncesi çiçekçilik sektöründe hareketlilik yaşanmaya başladı. sektör yılbaşında satışların yüzde 20-25 oranında artmasını bekliyor. yılbaşı çiçeklerinin fiyatları 30 tl”den başlıyor, 150 tl”ye kadar çıkabiliyor.
yeni yıl öncesi işlerin hareketlendiğini belirten nusret gentır, yılbaşı dolayısıyla çiçekçilik sektöründe hareketlilik yaşanmaya başladığını söyledi. gentır , "Özel günler aksaray”daki gibi tüm sektöre hareket getirdiği gibi çiçekçilik sektörüne de hareket getirecektir. tahminimiz çiçekçilik sektöründe satışlar yüzde 20 oranında artacaktır" ifadelerini kullandı.
yılbaşı için çiçek önerilerinde de bulunan gentır; "atatürk çiçeği, yılbaşına özel kırmızı tonlarda hazırlanan, çikolatalı ve meyve aranjmanlı çiçekler daha çok tercih ediliyor. sevdiklerimizi yeni bir yıla başlarken neyle mutlu edebiliriz. Önemli olan sevdiklerimize varlığımızı hissettirmek. çiçek sektöründen pek çok farklı seçenek sunuyoruz. meyveli çiçekler de çok fazla tercih ediliyor. yeni yılda özellikle kırmızı tonlarda çiçek tercih ediliyor. kırmızı gül, karanfil, gerbera tercih ediliyor. İle teraryumlar tercih ediliyor” şeklinde konuştu. foto-haber: ali furat
 
 
 
 
                       

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası