banner
13

Çikolata ile lokmanın eşsiz buluşması

lezzet ve tazelİĞİn adresİ: ‘çİkolata aŞki” hİzmet aĞini genİŞletİyor aksaray”da yaklaşık 3 ay önce hizmete giren ve müşterilerin vazgeçemediği lezzetler arasına yerleşen çikolata aşkı”nda bulunan ürünler tazeliğiyle dikkat çekiyor. aksaray..

Çikolata ile lokmanın eşsiz buluşması
banner

lezzet ve tazelİĞİn adresİ: ‘çİkolata aŞki” hİzmet aĞini genİŞletİyor

aksaray”da yaklaşık 3 ay önce hizmete giren ve müşterilerin vazgeçemediği lezzetler arasına yerleşen çikolata aşkı”nda bulunan ürünler tazeliğiyle dikkat çekiyor.
aksaray halkını “çikolata aşkı” lezzetiyle kültür park parksite avm”de tanıştıran niyazi çibik, 10 yıllık süreç içerisinde çikolata lezzetinin aranan ismi olmayı başardı. müşterilerinden gelen yoğun talep üzerine çikolata aşkı”nı büyütmeye karar veren çibik, şehir merkezine açtığı işletmeyle de hizmet ağını genişletti.
yeni işletmesinde farklılık olarak çikolatalarını lokma lezzeti ile birleştirerek sunan çibik; “butik çikolatalarımız, kendine özgü özel çikolatalarımız, meşhur çikolata şelalemiz ve çikolataya dair birçok ürün bulunmaktadır. çikolata şelalesi ile bir bardağın içerisinde çilek, muz, kivi, ananas, elma, böğürtlen, nar gibi mevsim meyvelerini topluyor ve üzerini gerçek, saf çikolata ile kaplayarak müşterilerimizin damaklarına sunuyoruz. meyvelerin, çikolata ile bu mükemmel birleşimi damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor. yüzde yüz doğal çikolatamız ve taze mevsim meyvelerimiz ile oluşturduğumuz bu lezzeti aksaray halkı çok sevdi. 10 yıldır kültür parksite içerisinde müşterilerimizi bu lezzetle buluşturduk ve halen ilk gün ki aşk ile hizmetimizi sürdürüyoruz. gelen yoğun talep üzerine bir de şehir merkezinde bir işletmemizi hayata geçirdik. valilik yakınları ankara caddesi üzerinde bulunan işletmemizle bu lezzeti daha geniş bir kitleye sunuyoruz.
yeni işletmemizde de çikolataya dair her lezzeti bulmak mümkündür. bu lezzetlerin yanı sıra çikolata lezzetimizi lokma ile birleştiriyoruz ve müşterilerimize yeni işletmemizde farklılık olarak çikolatalı lokma sunuyoruz. lokmanın çikolata ile eşsiz birleşimi ve yanında yine mevsim meyvelerinin çikolata ile bütünleşmiş halini bambaşka bur sunumla masanıza getiriyoruz. Ürünlerimiz tamamıyla katkısız ve doğaldır ” dedi.
aŞk çİkolatalari vİtrİnde
evlenecek çiftlere özel tasarım çikolatalar sunduklarını ifade eden çibik; “çikolata, aşk ve sevgi denince vazgeçilmez oluyor. evlilik müessessinin ilk adımı olan kız isteme âdeti için özel çikolatalar hazırlıyoruz. gerek görüntüsü gerekse de içeriği ile o özel günü anlamlı hale getiriyoruz. evliliğin bu ilk adımında ailelere önemli katkılar sunuyoruz” diye konuştu. foto-haber: dilara çİftcİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası