banner
Gündem

Çocuklara ücretsiz tiyatro

efe çocuk tİyatrosu “bİr çİftlİk masali” İsİmlİ tİyatro İle aksaray”da sahne alacak efe çocuk tiyatrosu “bir çiftlik masalı” isimli tiyatro ile aksaray”da sahne alacak. aksaray doğtaş mağazası ile Özel bahar..

Çocuklara ücretsiz tiyatro
banner

efe çocuk tİyatrosu “bİr çİftlİk masali” İsİmlİ tİyatro İle aksaray”da sahne alacak

efe çocuk tiyatrosu “bir çiftlik masalı” isimli tiyatro ile aksaray”da sahne alacak. aksaray doğtaş mağazası ile Özel bahar çiçekleri kreş ve gündüz bakımevi sponsorluğunda organize edilen tiyatro gösterimi ücretsiz olacak. tiyatro 6 kasım cumartesi günü 15.00″da aksaray kültür merkezi”nde sahnelenecek.
“bir çiftlik masalı” isimli tiyatroda çiftlik hayvanlarının müzikli, eğlenceli ve bilgilendirici şekilde rol aldığı oyun,  pandemi nedeniyle uzun süredir sosyal ve kültürel etkinliklerden uzak kalan çocuklar için kaçırılmayacak bir fırsat sunacak. tiyatro, çocukların kişisel gelişimleri açısından büyük önem teşkil ederken, çocukların estetik algılarını genişletmeye ve sanata olan ilgilerini artırmaya katkı sağlayacak. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası