banner
Asayiş

Çocuklarımızın güvenliği için!

"çocuk ve gençlerİn korunmasina yÖnelİk denetİm uygulamasi" yapildi aksaray emniyet müdürlüğü 106 okulda eş zamanlı olarak “okul çevreleri, servis araçları ve genel trafik denetimi uygulaması” gerçekleştirdi. aksaray emniyet müdürlüğünden yapılan..

Çocuklarımızın güvenliği için!
banner

"çocuk ve gençlerİn korunmasina yÖnelİk denetİm uygulamasi" yapildi

aksaray emniyet müdürlüğü 106 okulda eş zamanlı olarak “okul çevreleri, servis araçları ve genel trafik denetimi uygulaması” gerçekleştirdi.
aksaray emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada, “kamu düzeninin sağlanması, güven ve huzur ortamının devamlılığı için, başta çocuk şube, asayiş, narkotik, trafik,  kom şube müdürlüğü ekiplerince ortak çalışmalar gerçekleştiriyoruz. suç işleme amacında olan şahıs veya şahısların caydırılarak, suç delillerinin ele geçirilmesi maksadıyla 5 aşamalı okul çevreleri ve okul servis araçları denetimi uygulaması gerçekleştirdik” denildi.
106 okul ve çevresİ denetlendİ
denetimlerde 106 okul ve çevresi kontrol edildi. okulların çevresinde bulunan 35 park ve bahçe, 60 umuma açık işyeri ve 18 internet kafe denetlendi, 1 internet kafeye filtresizlikten (yasaklı sitelere girişi engellememek) işlem yapıldı. 793 şahıs sorguları yapılarak 7 aranan şahıs yakalandı. trafik tescil ve denetleme Şube müdürlüğü ekiplerince 153 okul servis araç ve sürücüsü denetlendi. eksik evrakı bulunan 6 okul servis aracına idari para cezası uygulandı.
aksaray emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada, denetimlerin aralıksız süreceği öğrenildi. haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası