banner
Gündem

Coğlaki’de mahalle meclisi buluşmaları gerçekleşti

BAŞKAN DİNÇER; ‘MAHALLE MECLİSLERİMİZDE HALKIMIZIN İSTEK VE TALEPLERİNİ ANINDA ÇÖZÜME KAVUŞTURUYORUZ’ Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Coğlaki Mahallesi sakinleriyle mahalle meclisi buluşmasında bir araya geldi. Toplantıya Başkan Dinçer ile birlikte..

Coğlaki’de mahalle meclisi buluşmaları gerçekleşti
banner

BAŞKAN DİNÇER; ‘MAHALLE MECLİSLERİMİZDE HALKIMIZIN İSTEK VE TALEPLERİNİ ANINDA ÇÖZÜME KAVUŞTURUYORUZ’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Coğlaki Mahallesi sakinleriyle mahalle meclisi buluşmasında bir araya geldi. Toplantıya Başkan Dinçer ile birlikte yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve belediye birim müdürleri katıldı. Başkan Dinçer, halkın ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve isteklerini dinlemek için Mahalle Meclisi buluşması geleneğini sürdürdüğünü bildirdi. Daha önce de Aksaray Belediyesi tarafından birçok mahallede gerçekleştirilen Mahalle Meclisi buluşmalarında binlerce vatandaşı dinlediklerini belirten Belediye Başkanı Dinçer, Coğlaki Mahallesi sakinlerini de dinledi. Mahalle Meclisi buluşmasında vatandaşlar, istek ve taleplerini doğrudan Başkan Dinçer’e iletti. Başkan Dinçer ise vatandaşların istek ve taleplerini not alarak, kendisine yöneltilen soruları cevapladı. Başkan Dinçer, buluşma toplantısında belediye tarafından yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Mahalle Meclisi buluşmalarında vatandaşları birebir dinleyerek çözüm üretmeye çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Dinçer, “Mahalle Meclis Buluşmaları toplantısı vesilesi ile sizleri dinliyor, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Biz mahallelerimize yapacağımız her hizmeti, vatandaşlarımızın beklentilerine göre şekillendiriyoruz. Şu an burada gerçekleştiğimiz mahalle toplantısında gerekli notları aldık. Hizmetlerimizin icrasını bu veriler ışığında gerçekleştireceğiz” dedi. Coğlaki Mahallesi’nin Aksaray’ın en eski mahallelerinden biri olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Dinçer, Kılıçarslan Parkı ve Ervah Kabristanlığının mahalle için önemli bir avantaj olduğunu söyledi. Başkan Dinçer, Mahalle Meclisi toplantısını düzenledikleri Hasine Reşat Kahraman Aile Sağlığı Merkezi önündeki parkı yenileyerek daha işlevsel hale getirdiklerini de sözlerine ekledi.  Dinçer vatandaşlardan gelen taleplerin çözüme kavuşturulması için başkan yardımcılarına ve birim müdürlerine talimatlar verdi. Mahalle Meclisi toplantısına katılmalarından dolayı vatandaşlara teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, hafta sonu yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da destek istedi.  (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası