banner
Gündem

Çok amaçlı sosyal tesis açılışa gün sayıyor

aksaray”da hamidiye alaca mahalle konağı ve çok amaçlı sosyal tesisin inşaat çalışmaları ve iç teçhizatları tamamlanarak açılışa hazır hale getirildi. hamidiye-alaca mahalle konağı ve çok amaçlı sosyal tesisinin temeli yaklaşık..

Çok amaçlı sosyal tesis açılışa gün sayıyor
banner

aksaray”da hamidiye alaca mahalle konağı ve çok amaçlı sosyal tesisin inşaat çalışmaları ve iç teçhizatları tamamlanarak açılışa hazır hale getirildi. hamidiye-alaca mahalle konağı ve çok amaçlı sosyal tesisinin temeli yaklaşık bir yıl önce yapılan törenle atılmıştı. mahalle kültürünün yaşanması vatandaşların birlikte hoş vakit geçirebilmeleri için hayata geçirilen hamidiye-alaca mahalle konağı ve çok amaçlı sosyal tesisinin bin 95 metrekarelik kapalı alanı bulunuyor.
kirim mİsafİrhanesİ ve sergİ
salonunda kirim kÜltÜrÜ tanitilacak
hamidiye-alaca mahalle konağı ve çok amaçlı sosyal tesisi içerisinde yapılan kırım misafirhanesinde misafirlere konaklama imkânı tanıyacak. ayrıca kırım kültürüne ait yemeklerin ve diğer ürünlerin tanıtılması ve satış stantlarının kurulması içinde bir sergi salonu bulunacak. vatandaşların birçok ihtiyacını karşılayacak olan tesis unutulmaya yüz tutmuş mahalle kültürünün tekrar yaşatılmasını sağlayacak.
toplu organİzasyonlarda
ev sahİplİĞİ yapacak
sergi salonları, misafirhaneler, sohbet odaları gibi birçok fonksiyonları bulunan hamidiye-alaca mahalle konağı ve çok amaçlı sosyal tesis vatandaşların düğün, nişan ve mevlit gibi toplu organizasyonlarına da ev sahipliği yapabilecek biçimde inşa edildi. toplu organizasyonlarda kullanılmak üzere tesis içerisine 500 metrekare alana sahip salon inşa edildi.
kİtapseverler unutulmadi
aksaray belediyesi, vatandaşlara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitaba olan erişimi kolaylaştırmak amacı ile şehir merkezinde hayata geçirdiği birçok projenin içeriğine kütüphane yerleştiriyor. hamidiye alaca mahallesine yaptığı ve açılışa hazır hale getirdiği mahalle konağı ve çok amaçlı sosyal tesise de zengin içerikli bir kütüphane kazandırıldı.
muhtarlik ofİslerİnde ferah
ve konforlu ortamlarda hİzmet
vatandaşların tek bir tesiste birçok ihtiyacını karşılayabileceği şekilde projelendirilerek hayata geçirilen hamidiye alaca mahalle konağı ve çok amaçlı sosyal tesiste vatandaşların temiz ve ferah ortamlarda kamusal işlemlerini yaptırabilmeleri için iki adet muhtarlık ofisine yer verildi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası