banner
Gündem

‘Cumhuriyetimiz kuruluş felsefesine bağlı gelişiyor’

cumhuriyetin kuruluşunun 96. yıl dönümünün coşku ve kıvançla kutlandığını belirten ak parti merkez ilçe başkanı hamza aktürk, "en büyük bayramımızda, bu gurur gününde sizleri sevgiyle ve muhabbetle selamlıyor, hepinize en..

‘Cumhuriyetimiz kuruluş  felsefesine bağlı gelişiyor’
banner

cumhuriyetin kuruluşunun 96. yıl dönümünün coşku ve kıvançla kutlandığını belirten ak parti merkez ilçe başkanı hamza aktürk, "en büyük bayramımızda, bu gurur gününde sizleri sevgiyle ve muhabbetle selamlıyor, hepinize en iyi dileklerimi sunuyorum. cumhuriyetimiz 96 yaşında. bu anlamlı gün, geçen süre zarfında geldiğimiz seviyeyi değerlendirme, geleceğe dönük hedeflerimizi gözden geçirme imkanını bizlere vermektedir" dedi. aktürk, cumhuriyetin, türk milletinin büyük atatürk önderliğinde verdiği emsalsiz mücadelenin, onurlu duruşunun, vatan sevgisinin, egemenliğine sahip çıkma ve bağımsız yaşama iradesinin ortaya çıkardığı bir eser olduğunu belirtti.
cumhuriyetin bugün her zamankinden daha kuvvetli, her zamankinden daha emin adımlarla ilerlediğini kaydeden aktürk, “demokrasimiz cumhuriyetimizin kuruluş ruhuna, kuruluş felsefesine bağlı olarak gelişiyor, güçleniyor. milletimiz, cumhuriyetimizin mimarı gazi mustafa kemal ve aziz silah arkadaşlarıyla birlikte tarihte eşine ender rastlanacak bir mücadele vermiş, yurdumuzu işgalcilerden kurtarıp, bu toprakları tekrar vatanımız haline getirmişlerdir. cumhuriyet idaresinde, demokratik yönetim biçimlerinde otokratik zihniyete, baskıya, herhangi bir zümreye imtiyaza yer yoktur; bu ülke, bu cumhuriyet nasıl hep birlikte kurulmuş ise yine hep birlikte idare edilecek, hep birlikte yüceltilecektir. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları geçmişte olduğu gibi 15 temmuz´da da bozan aziz milletimiz bundan sonrada türkiye cumhuriyeti olarak önünde uzanan aydınlık yolda, emin adımlarla ilerlemeye devam edecek, benimsediği, evrensel ilkeleri muhafaza ederek, uygar dünyanın onurlu bir üyesi olmak için verdiği kararlı mücadeleyi sürdürecektir. cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılın da, hem 2023 hedeflerimize ulaşmış, hem de birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi en üst seviyeye çıkarmış olarak gireceğimize yürekten inanıyorum. bu vesileyle cumhuriyetimizin kurucusu gazi mustafa kemal ve silah arkadaşları başta olmak üzere, canlarını feda ederek bu vatanı bizlere miras bırakan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle minnetle anıyorum” dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası