banner
Gündem

‘Cumhuriyetimizin 2. yüzyılını öğretmenler inşa edecek’

chp aksaray İl başkanı ali abbas ertürk 24 kasım Öğretmenler günü nedeniyle mesaj yayınladı.  ertürk mesajında, “Ülkemizin aydınlık nesillerini yetiştirmek için canla başla çalışan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Ülkemizin en..

‘Cumhuriyetimizin 2. yüzyılını öğretmenler inşa edecek’
banner

chp aksaray İl başkanı ali abbas ertürk 24 kasım Öğretmenler günü nedeniyle mesaj yayınladı. 
ertürk mesajında, “Ülkemizin aydınlık nesillerini yetiştirmek için canla başla çalışan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Ülkemizin en karanlık günlerine güneş gibi doğan öğretmenlerimiz bugünün aydınlık nesillerini yetiştirmek için yaptıkları fedakârlıklarıyla hepimizi umutlandırmaktadır. ulu Önderimiz mustafa kemal atatürk”e millet mektepleri başöğretmenliği unvanı verilen 24 kasım 1928″den bugüne kadar Öğretmenle günü”nü hep gururla kutladık. eğitim sisteminde yapılan köklü değişiklikler, fedakâr öğretmenlerimizin gayretleri ile ülkemizi o günkü karanlık günlerden bugünkü aydınlık ve çağdaş günlere taşımanın onurunu hep birlikte yaşıyoruz. başöğretmenimiz atatürk”ün ‘Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” özdeyişinde belirttiği gibi, öğretmenlerimizin üstlendiği görev hem zor hem de bilgeliği ve erdemliği temsil eden çok önemli bir meslektir. yarınlarımızı teslim edeceğimiz çocuklarımızın, gençlerimizin kişisel, sosyal ve kültürel yönde yetişmesinde, topluma faydalı birer birey olarak kazandırılmasında görev yapan, sorumluluk üstlenen değerli öğretmenlerimize saygılarımı sunuyorum.  cumhuriyetimizin 2. yüzyılının mimarları Öğretmenlerimizi sadece “24 kasım Öğretmenler günü”nde hatırlamakla kalmayıp, onlara hak ettikleri saygı ve değeri eğitime sunacağımız katkılarla göstermemiz gerektiğini düşünüyorum. bu duygu ve düşüncelerle, böylesine önemli ve kutsal görevi yerine getiren bütün öğretmenlerimizin 24 kasım Öğretmenler günü”nü kutluyor, başöğretmenimiz mustafa kemal atatürk başta olmak üzere yaşamını yitiren öğretmenlerimizi saygıyla anıyorum” ifadelerine yer verdi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası