banner
Gündem

Cumhuriyetimizin 96’ncı yıl dönümü kutlu olsun

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, cumhuriyetin 96″ıncı yıldönümünü yazılı bir basın açıklamasıyla kutladı.   29 ekim 1923 tarihinin, kahramanlıklarla ve fedakârlıklarla dolu bir sürecin ardından, aziz milletin..

Cumhuriyetimizin 96’ncı  yıl dönümü kutlu olsun
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, cumhuriyetin 96″ıncı yıldönümünü yazılı bir basın açıklamasıyla kutladı.
 
29 ekim 1923 tarihinin, kahramanlıklarla ve fedakârlıklarla dolu bir sürecin ardından, aziz milletin bağımsızlığını tüm dünyaya ilan ettiği kutlu bir gün olduğunu söyleyen Şahin, ecdadın, hiçbir şartta kendi geleceğine ve kaderine müdahale edilemeyeceğini, gerektiğinde canı ve kanı pahasına buna müsaade etmeyeceğini tarihin her aşamasında destansı mücadelelerle gösterdiğini kaydetti. Şer odaklarının bugün de hain planlarla türkiye”yi hedef aldığını, bunun için türlü oyunlar kurgulamaya çalıştığını anımsatan Şahin, “geçmişte bu milletin iman dolu göğsüne çarparak mağlup olanlar, bugün de allah”ın izni, milletin azmi, inancı ve kararlılığıyla yine mağlup olacaklar ve başaramayacaklar. cumhuriyetin 96″ncı gurur yılında aynı ruh, aynı kararlılık ve aynı dik duruşla çalışmayı sürdüreceğiz. başta gazi mustafa kemal atatürk olmak üzere; bağımsızlığın tüm kahramanlarının yaktığı “büyük türkiye” meşalesini daha ilerilere taşımak arzusundayız” dedi. kahraman türk ordusunun bölücülerle mücadelesine de dikkat çeken prof. Şahin, “Ülkemizin, milletimizin ve tüm mazlumların huzuru için mücadele eden mehmetçiğimizin yanındayız. onlara muvaffakiyetler diliyoruz” dedi.
 
asÜ rektörü mesajını şu şekilde tamamladı: “cumhuriyetimizin 96″ncı yıldönümü kutlu olsun. gazi mustafa kemal atatürk başta olmak üzere bağımsızlığın tüm kahramanlarını dua, rahmet ve minnetle anıyoruz.” (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası