banner
Gündem

​Dekan Sarı’ya tebrik ziyareti

rektör prof. dr. yusuf Şahin, aksaray Üniversitesi”ndeki (asÜ) her birimin akademik birikiminin şehrin hizmetinde olduğunu ve şehir-üniversite uyumuna dair yakalanan başarı ivmesini arttırmaya çalıştıklarını söyledi. Şahin, mimarlık ve tasarım fakültesi..

​Dekan Sarı’ya tebrik ziyareti
banner
rektör prof. dr. yusuf Şahin, aksaray Üniversitesi”ndeki (asÜ) her birimin akademik birikiminin şehrin hizmetinde olduğunu ve şehir-üniversite uyumuna dair yakalanan başarı ivmesini arttırmaya çalıştıklarını söyledi.
Şahin, mimarlık ve tasarım fakültesi dekanlığına atanan prof. dr. muhammed sarı”ya tebrik ziyaretinde bulundu. hayatı anlamlı kılan değerlerin toplumsal zeminde genişlemesi konusunun asÜ”nün ödevleri arasında yer aldığını kaydeden rektör Şahin, şehirle entegrasyonun daha güçlü biçimde sağlanabilmesi adına yapılması gereken çalışmalara büyük bir titizlikle katkı sunmayı sürdürdüklerini belirtti.
bu manada asÜ”deki tüm birimlerin akademik birikiminin şehrin hizmetinde olduğuna dikkat çeken Şahin, “mimarlık ve tasarım fakültemizdeki faaliyetler şehirle yakından temas eden özelliklere sahip. Öteden beri gerek meslek mensuplarıyla gerek oda ve sivil toplum kuruluşlarıyla fakültemiz arasında kıymetli iş birlikleri var. bu süreç, kısa süre önce göreve başlayan sayın dekan prof. dr. muhammed sarı ve ekibinin de katkılarıyla, gelişerek devam edecek. kendisine yeni vazifesinde başarılar diliyoruz” dedi.
 dekan sarı ise ziyareti münasebetiyle rektör Şahin”e teşekkür ederek, kısa vadede planladıkları çalışmalara ilişkin bilgiler verdi. ziyaretin son bölümünde Şahin ve fakülte personeli, düzenlenen mini toplantıda bir araya geldi. (haber bülteni)
banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası