banner
Gündem

‘Depremzedelerimizin acıları dinene kadar yanlarındayız’

Aksaray İHH Başkanı Şenol Korkmaz ‘Yeniden Başlamak’ konulu konferans ile ilgili açıklamalarda bulundu. Aksaray’da misafir edilen depremzedeler için Firuzan Çetin’in konuşmacı olarak katıldığı Yeniden Başlamak konulu konferans düzenlendi. Nevşehir ve..

‘Depremzedelerimizin acıları dinene kadar yanlarındayız’
banner

Aksaray İHH Başkanı Şenol Korkmaz ‘Yeniden Başlamak’ konulu konferans ile ilgili açıklamalarda bulundu. Aksaray’da misafir edilen depremzedeler için Firuzan Çetin’in konuşmacı olarak katıldığı Yeniden Başlamak konulu konferans düzenlendi. Nevşehir ve Şereflikoçhisar’dan da katılımcıların bulunduğu konferansta duygusal anlar yaşandı. Korkmaz, depremzedelerin acılarının dinene kadar yanlarında olunacağını bu program ve yapılacak diğer programlarla onlara yalnız olmadıklarını hissettireceklerini aktardı. Korkmaz, “Halkımızın da destek ve yardımlarıyla bu programların sürdürülmesi çağrısında bulunuyoruz. Yiğit düştüğü yerden kalkar. Kışın sonu bahardır. Umut hep var olacak” dedi. Şenol Korkmaz, “Aksaray Bilim Merkezinde düzenlenen konferansımızda çocuklarımızda unutulmadı. Çocuklar Bilim Merkezini gezip atölye çalışmalarına katılarak eğlenceli vakit geçirdiler. Bilim Merkezini program için tahsis eden Belediye Başkanımız Sayın Evren Dinçer’e teşekkür ediyoruz. Ayrıca 2 okulda öğrencilerimizle buluşup onlarla  hasbihal edip pozitif enerji veren Firuzan Hanım’a, STK Başkan ve temsilcilerine, katılımcılara, programda emeği geçen İHH görevli ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası