banner
Gündem

Deveci, köy ziyaretlerine devam ediyor

Kaymakam İbrahim Cem Deveci, gerçekleştirdiği faaliyetler kapsamında köylere ziyaretlerde bulundu. Aksaray Gülağaç İlçe Kaymakamı ve Güzelyurt Kaymakam Vekili olarak her iki ilçedeki faaliyetlerine devam eden Deveci, Güzelyurt’ta gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında..

Deveci, köy ziyaretlerine devam ediyor
banner

Kaymakam İbrahim Cem Deveci, gerçekleştirdiği faaliyetler kapsamında köylere ziyaretlerde bulundu.

Aksaray Gülağaç İlçe Kaymakamı ve Güzelyurt Kaymakam Vekili olarak her iki ilçedeki faaliyetlerine devam eden Deveci, Güzelyurt’ta gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Belisırma, Uzunkaya ve Yaprakhisar köylerine gitti.

Deveci ve beraberindeki İl Genel Meclis Üyeleri ve kurum amirlerimiz ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde muhtarlar ile görüşme gerçekleştirdi. Kaymakam Deveci köy halkının istek ve ihtiyaçları noktasında da çeşitli görüşmeler yaptı.

Yine köy ziyaretleri kapsamında Sivrihisar, Ilısu, Alanyurt, Gaziemir ve Bozcayurt köylerinde muhtarla görüşerek istek ve görüşler hakkında istişarelerde bulundu. Cem Deveci, yapılacak hizmetler noktasında görüş alışverişlerinde bulunduktan sonra ziyaretlerini sonlandırdı.

Gülağaç’ın Gülpınar kasabasında ikamet eden Naime Tunç ve Nazif İnce ile Akmezar köyünde ikamet eden görme engelli Zeynep Boztuğ’u ziyaret eden Kaymakam Deveci, vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek yerinde tespit edebilmenin önemine dikkat çekti. Deveci, “Devletimizin tüm imkanlarını siz kıymetli vatandaşlarımız için seferber edeceğiz” dedi. (Haber Bülteni)

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası