banner
Gündem

Dijital uygulama hız ve kolaylık sağlayacak

baŞkani evren dİnçer, beledİyenİn dİjİtal arŞİv sİstemİnİ İnceledİ aksaray belediye başkanı evren dinçer, aratol mahallesi”nde aksaray belediyesi”ne bağlı yazı işleri müdürlüğü arşiv binasını ziyaret ederek çalışanlardan bilgi aldı. başkan dinçer, ..

Dijital uygulama hız ve kolaylık sağlayacak
banner

baŞkani evren dİnçer, beledİyenİn dİjİtal arŞİv sİstemİnİ İnceledİ
aksaray belediye başkanı evren dinçer, aratol mahallesi”nde aksaray belediyesi”ne bağlı yazı işleri müdürlüğü arşiv binasını ziyaret ederek çalışanlardan bilgi aldı.
başkan dinçer,  vatandaşlara hizmet açısından büyük kolaylık ve işlemlerde hızlılık sağlayan, elektronik belge yönetim sistemini inceledi.
teknolojik altyapıyla kuvvetlendirilen tüm iç ve dış birimlerle ilgili yazışma işlemlerini sağlayan ebys sistemi ile evrak takibi daha kolay hale getirilirken, arşiv sistemi ile de eski ve yeni evraklar dijital ortama taşınıyor.
sistemi dikkatle inceleyen başkan dinçer, müdürlüğün görevleri, evrak – proje kayıt verileri gibi yapılan çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler aldı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası