banner
Gündem

Dijitalleşmeyle endüstriyel üretim de farklılaşıyor

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektör yardımcısı prof. dr. ayhan Özçifçi, öğrencilerin teknoloji, sanayi ve inovasyon konularında daha kapsamlı bilgilere sahip olmaları adına etkinlik üretmeye devam ettiklerini söyledi. mühendislik fakültesi, asÜ İnovasyon..

Dijitalleşmeyle endüstriyel üretim de farklılaşıyor
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektör yardımcısı prof. dr. ayhan Özçifçi, öğrencilerin teknoloji, sanayi ve inovasyon konularında daha kapsamlı bilgilere sahip olmaları adına etkinlik üretmeye devam ettiklerini söyledi.
mühendislik fakültesi, asÜ İnovasyon topluluğu ve asÜ mühendislik topluluğu “endüstri 4.0 ve dijitalleşme” konulu bir konferans düzenledi. mercedes benz türk a.Ş. aksaray global sipariş yönetim müdürü ender pak”ın konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte, sanayi üretimi, projeler, ar-ge ve kariyer hususlarına ilişkin bilgiler verildi. dijitalleşen dünyada endüstriyel üretimde de önemli farklılıklar meydana geldiğini dile getiren rektör yardımcısı prof. dr. ayhan Özçifçi, öğrencilerin üretim ve sanayiye dair hususlarda daha kapsamlı bilgi sahibi olması, proje üretim süreçlerinin içerisinde aktif yer almaları ve gelişmeleri yakından takip edebilmeleri adına benzeri etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini belirtti.
Öğrenci ve akademisyenlerin takip ettiği konferansın sonunda prof. Özçifçi, sunumları münasebetiyle mercedes yöneticisi ender pak”a belge takdiminde bulundu.  (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası