banner
Gündem

Dinçer, ‘Çalışmaların takipçisiyiz’

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi ekiplerince şehrin farklı noktalarında yapımına devam edilen altyapı ve yol çalışmalarını yerinde inceledi. Kesintisiz hizmet ve sorunsuz bir şehir için altyapı alanında üç..

Dinçer, ‘Çalışmaların takipçisiyiz’
banner

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi ekiplerince şehrin farklı noktalarında yapımına devam edilen altyapı ve yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Kesintisiz hizmet ve sorunsuz bir şehir için altyapı alanında üç yıldır yapılan seferberlik şehrin birçok noktasında sürdürülüyor. Başkan Dinçer, terminal yolunda yapımı devam eden alt yapı çalışmalarını, OSB yolundaki çalışmaları, TAT Ayrıştırma Merkezindeki zemin iyileştirme ve asfalt çalışmalarına katıldı.  Dinçer, sıcak yaz günlerinde vatandaşlara en hızlı şekilde hizmet verebilmek için çalışan belediye personellerinden çalışmalarda gelinen son nokta hakkında bilgi aldı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, altyapı ve yol çalışmalarını inceledikten sonra sanayi sitesinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etmek üzere Örnek Sanayi Sitesi’ne hareket etti. Sanayi esnafını işyerlerinde ziyaret eden Dinçer, hayırlı işler temennisinde bulundu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası