banner
Gündem

Dinçer gençlerle bir araya geldi

BAŞKAN DİNÇER E-SPOR TURNUVASINDA BİLGİSAYAR BAŞINA GEÇTİ Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, gençlerin kendilerini geliştirebilmeleri için hayata geçirdiği bilim merkezi ve kitap konaklarında gençlerle sık sık bir araya geliyor. Belediye..

Dinçer gençlerle bir araya geldi
banner

BAŞKAN DİNÇER E-SPOR TURNUVASINDA BİLGİSAYAR BAŞINA GEÇTİ

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, gençlerin kendilerini geliştirebilmeleri için hayata geçirdiği bilim merkezi ve kitap konaklarında gençlerle sık sık bir araya geliyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan ve gençler tarafından sevilerek kullanılan Hoca Ahmet Yesevi Kitap Konağı’na ziyarette bulundu. Şehir genelindeki 4 farklı noktada hizmet veren Kitap Konakları ile ilgili öğrencilerin değerlendirmelerini alan Başkan Dinçer, öğrencilerle sohbet ederek derslerinde başarılar diledi. Başkan Dinçer, Kitap Konaklarına yaptığı ziyaretin ardından Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen E- Spor Turnuvasına katılan öğrencilerle buluşmak üzere bilim merkezine geçti. Aksaray Bilim Merkezi’nde Liseler arası E-Spor turnuvasının final maçı öncesi gençlerle buluşan Başkan Dinçer, oyuna katıldı. Dinçer’i yanlarında gören gençler, bu durumdan mutluluk duyduklarını ifade ederek Evren Dinçer’e ve ekibine teşekkür etti. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası