banner
Gündem

Dinçer, projeleri yerinde inceliyor

beledİye baŞkani dİnçer, gençlİk merkezİ ve ÖĞrencİ yurtlarini İnceledİ aksaray belediye başkanı evren dinçer, aksaray belediyesine ait olan ve yapımı devam eden “gençlik merkezi” ile “Öğrenci yurt binaları” projelerini inceledi…

Dinçer, projeleri yerinde inceliyor
banner

beledİye baŞkani dİnçer, gençlİk merkezİ ve ÖĞrencİ yurtlarini İnceledİ
aksaray belediye başkanı evren dinçer, aksaray belediyesine ait olan ve yapımı devam eden “gençlik merkezi” ile “Öğrenci yurt binaları” projelerini inceledi.
belediye başkanı evren dinçer, belediye başkan yardımcılarıyla birlikte saha gezileri yaparak, yapımı devam eden projeleri yerinde incelemeyi sürdürüyor.
başkan dinçer, gezi ve incelemeler kapsamında ilk olarak recep tayyip erdoğan gençlik parkı 2. etabında inşa edilen gençlik merkezi binasında incelemelerde bulundu ve yetkilerden bilgi aldı.
proje ve çalışmaları yerinde inceleyen başkan dinçer, bu kapsamda saha gezilerine hacılar harmanı mahallesi”nde yapımı devam eden öğrenci yurt binalarında devam etti. Öğrenci yurt binasını gezip inceleyen başkan dinçer, yurtların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası