banner
Gündem

Dinçer sanayi esnafına ziyarette bulundu

BİN 620 DÜKKANDAN OLUŞAN YENİ SANAYİ SİTESİ’NİN ADI ASTİM OLDU Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle 3 milyon metrekare alan üzerine yapılan yeni nesil sanayi sitesine taşınmalar büyük oranda tamamlandı. Belediye..

Dinçer sanayi esnafına ziyarette bulundu
banner

BİN 620 DÜKKANDAN OLUŞAN YENİ SANAYİ SİTESİ’NİN ADI ASTİM OLDU

Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle 3 milyon metrekare alan üzerine yapılan yeni nesil sanayi sitesine taşınmalar büyük oranda tamamlandı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Belediye Meclis Üyesi Yakup Ülger ile sanayi esnafına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret kapsamında konuşan Dinçer şunları söyledi: “Türkiye’de örnek sanayi siteleri arasında gösterilen sanayi sitemizi Allah’ın izniyle tamamlayarak esnafımızın hizmetine sunduk. Anahtar tesliminin ardından da esnafımızla sürekli görüşerek irtibat halinde olduk. Artık son dokunuşları yapıyoruz taşınma işlemleri tam olarak tamamlandığında hem sanayi esnafımız hem de ziyaretçiler açısından çok kullanışlı olacak tekrar Aksaray’ımıza ve sanayi esnafımıza hayırlı olsun.”

Öte yandan Aksaray Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri yeni sanayi sitesinde daha önce yaptıkları kavşak düzenlemeleri, yeni yol çalışmaları ve yol genişletme çalışmalarının ardından ihtiyaç duyulan noktalara, gece-gündüz görülebilecek yön ve işaret levhalarını yerleştirdi.

Esnafların istek ve taleplerini dinleyen Dinçer, esnaflara bereketli kazançlar diledi. Yeni sanayi sitesine yapılan ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını belirten esnaflar Başkan Dinçer’e ve beraberindeki heyete yemek ikramında bulundu. (Haber Bülteni)

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası