banner
Gündem

Dinçer, YKS Aksaray birincisi Mehmet Doğan’ı tebrik etti

başkanı evren dinçer 2019 yks sınavından yüksek bir başarı elde ederek aksaray birincisi olan mehmet doğan”ı tebrik etti. belediye başkanı evren dinçer, eğitimine cerrahpaşa tıp fakültesinde devam edecek olan mehmet..

Dinçer, YKS Aksaray birincisi  Mehmet Doğan’ı tebrik etti
banner

başkanı evren dinçer 2019 yks sınavından yüksek bir başarı elde ederek aksaray birincisi olan mehmet doğan”ı tebrik etti.
belediye başkanı evren dinçer, eğitimine cerrahpaşa tıp fakültesinde devam edecek olan mehmet doğan makamında kabul etti.
başkanı evren dinçer 2019 yks sınavından yüksek bir başarı elde ederek aksaray birincisi olan mehmet doğan”ı tebrik etti.
belediye başkanı evren dinçer, eğitimine cerrahpaşa tıp fakültesinde devam edecek olan mehmet doğan makamında kabul etti. başkan dinçer; ‘”mehmet doğan büyük bir gayretçe verdiği sınav mücadelesinin ardından hayal ettiği başarıya ulaştı. kendisine hayatında başarılar diliyorum. onun yetişmesinde emeği geçen ailesine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum.”” dedi.
başkan dinçer, büyük bir gayretle çalışarak yks 2019 sınavında aksaray birincisi olan mehmet doğan”a hediye takdim etti.
2019 yks aksaray birincisi mehmet doğan belediye başkanı evren dinçer”e teşekkür etti. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası